Sponsor

Hoe word je sponsor?

Helaas kunnen we alleen met de inzet, het enthousiasme en de flinke spierbundels van onze teamleden nog geen kampioen worden (en blijven). De voorbereidingen en de deelname aan de verschillende toernooien kosten namelijk geld. De kosten bestaan voornamelijk uit: aanschaf van en onderhoud aan onze boot, inschrijfgeld voor de toernooien, teamkleding, bijdrage aan trainingsfaciliteiten en natuurlijk aanschaf van peddels. Onze teamleden dragen allemaal periodiek een eigen bijdrage af en schieten incidenteel bij als dit nodig is, maar helaas is dit nog niet genoeg. Voor de volledige dekking van alle kosten zijn we afhankelijk van mensen die ons financieel of op andere wijze willen steunen.

Als tegenprestatie zullen wij uw bedrijfslogo presenteren op de verschillende toernooien waar wij aan deelnemen. Ons team zet zich namelijk maximaal in om de sport en het team zowel regionaal als landelijk te promoten. Zo is het bedrijventoernooi in Zoetermeer bijv. een groot toernooi waar doorgaans meer dan 40 bedrijventeams aan deelnemen. De overige landelijke toernooien worden echter ook druk bezocht, evenals de buitenlandse waar de River Dragons vanaf 2012 ook aan deel zullen gaan nemen. Bekijkhieronze agenda om te zien waar de River Dragons de komende periode uit zullen gaan varen.

In de lokale media wordt altijd veel aandachtbesteedt aan deze toernooien en op zowel onze website als die van andere drakenbootteams zijn regelmatig verslagen te vinden van onze deelname. De River Dragons gaan er zeker van uit ieder wedstrijdseizoen eenpodiumplaats te bemachtigen en daarmee een vermelding in de media te verdienen. Een mooie gelegenheid dus voor u om uw naam te verbinden aan een winnend team!

Uw bedrijfslogo zal niet alleen op onze website, maar ook in de nieuwsbrieven, die wij periodiek rondsturen, vertoond worden. Tevens zal er in de nieuwsbrief, op het moment dat u over gaat tot sponsoring, een korte introductie van uw bedrijf gezet worden.

Als de bijdrage substantieel genoeg is, bieden wij u ook nog eens graag de gelegenheid uw logo op onze teamkleding of zelfs onze boot te plaatsen. Alles is met ons bespreekbaar en voor u een goede manier om uw bedrijf positief onder de aandacht te brengen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dancontactmet ons op; wij overleggen graag persoonlijk met u wat wij voor elkaar kunnen betekenen!